Sorrentolettings
Image default
Recreation / Travel

Vakantiehuisjes op de Veluwe

Proef de Veluwe

Bent u toe aan een heerlijk weekendje weg waarbij u geniet van rust en nieuwe soorten drankjes? Dan is de Veluwe echt de plek voor u! De Veluwe beschikt over zeer goede lokale wijnproeverijen. Stelt u zich eens voor hoe heerlijk relaxed en gezellig het kan zijn: een weekendje weg in een mooi vakantiehuisje op de Veluwe en wijnproeven in prachtige dorpen als Ermelo en Otterlo. Daarnaast kunt u ook genieten van heerlijk ontspannende boswandelingen, terwijl u later op de dag weer in een prachtig vakantiehuis mag overnachten! Ook beschikt de Veluwe over goede bierbrouwerijen waar u een middag gezellig allerlei soorten bieren mag proeven! Of u nu kiest voor Epe, Ermelo, Otterlo of Putten, de gehele Veluwe beschikt over zeer goede proeverijen. Een echte aanrader tijdens uw verblijf op de Veluwe!

Erkend Veluws eten

Er bestaat sinds een paar jaar het ‘Erkend Veluws Streekproduct’; bedrijven die dit certificaat hebben werken met producten uit de eigen streek en ook de be- en verwerking dient zelfs op de Veluwe plaats te vinden! Boerderijen op de Veluwe maken bijvoorbeeld heerlijke kazen die u echt als kaasliefhebber geproefd moet hebben! Hoe rustgevend is dat wel niet, in de middag een wandeling over de mooie Veluwe en ‘s avonds heerlijk op de bank in uw vakantiehuisje nagenieten van alle heerlijke Veluwse streekproducten! Daarnaast kan uw dag ook niet beter beginnen met 100% Veluwse producten tijdens het ontbijt.

Honderden restaurants op de Veluwe

Natuurlijk beschikt de Veluwe niet alleen over proeverijen, maar ook over honderden restaurants die met passie het lekkerste (internationale) eten voor u bereidt! Heeft u zin in echt ontspanning? Dan is het een perfecte combinatie om een vakantiehuisje op de Veluwe te huren en de heerlijke restaurants in de omgeving te ontdekken. Waar wacht u nog op?

Related Posts

Goedkope damesfiets kopen? Laagste prijs garantie & binnen 24 uur thuis.

Shoelia, de leukste schoenen voor iedereen

Een unieke ervaring: rondreis Israƫl