Vakantie

      Comments Off on Vakantie

Eindelijk, we mogen het hebben over vakantie. Tegenwoordig reizen we steeds meer en verder. We pakken bijvoorbeeld makkelijk het vliegtuig naar de andere kant van de wereld. Vandaag bespreken we de laatste toplocaties voor een perfecte vakantie. Helaas is de zomer net voorbij, maar anders konden we direct hierna op stap. Toch zullen we hoogstwaarschijnlijk wel weer een keer op vakantie gaan en daarom gaan we graag in op de verschillende opties. Ga naar de website www.toerisme-trends.nl voor meer blogs over toerismetrends.

Stap één, vakantie in Europa

Welke opties zijn er allemaal in Europa? Uiteraard hebben we genoeg prachtige landen. Veel mensen kennen de zuidelijke landen. Denk bijvoorbeeld aan Barcelona of Madrid, misschien toch Rome of Athene. Kijk soms ook eens naar de steden die qua inwoners daar net onder liggen. Denk bijvoorbeeld aan Valencia in Spanje, of Bologna of Verona in Italië. Wil je niet naar de zon? Ga eens naar Engeland of Ierland. Vooral Dublin in Ierland is een stad met veel gezelligheid. Hoe ze hier drinken en feesten zul je in weinig andere plaatsen tegenkomen. Ook Engeland heeft veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de kustlijn of de grote steden. Veel mensen kennen bijvoorbeeld Londen, maar Manchester is ook een leuke optie. Brighton, een plaats aan de kust, is ook een optie die het proberen waard is. Verder kun je op het eiland ook nog naar bijvoorbeeld Schotland. Dit is een plek die erg fijn is voor fotoliefhebbers. Wil je nou compleet iets anders? Vergeet de landen uit het oostblok niet. Een stad als Praag is zeer geliefd! Het is ook zeer interessant richting Rusland te rijden. Je hoeft het land niet in, maar de landen deze richting in zijn erg bijzonder. Daarnaast zorgen ze ook voor een meer budget vakantie. Daar houden wij Nederlanders ook van.

Buiten Europa

Natuurlijk is de wereld groter dan alleen Europa. Daarom gaan we even kijken over de grenzen. Tegenwoordig is Azië ook enorm in trek. Zo gaan er veel jongeren backpacken op deze locatie. Dit heeft ook te maken met het budget. Toch hebben deze landen zo veel moois te bieden. Vergeet Afrika ook niet. Het is misschien niet een land waar je snel aan zou denken. Toch is hier ontzettend veel moois te vinden en is het zeker het bezoeken waard. toerisme-trends.nl heeft het hier ook nog vaker over. Kortom, ontzettend veel verschillende opties!