Sorrentolettings
Image default
Recreation / Travel

Maak een wandeltocht door de regio Twente

De Twentse regio staat bekend om haar prachtige natuur. Het is dan ook niet zo gek dat veel mensen naar het oosten van het land toe komen voor een wandel- of fietstocht in de omgeving. Ook zijn er veel mensen die een weekendje naar Twente komen omdat zij van mening zijn niet genoeg te hebben aan slechts één dag. Ben jij ook dol op een goede fietstocht en ga je het liefst overal wandelt naar toe? Kom dan ook zeker eens langs in het oosten van Nederland en breng een bezoekje aan De Lutte, Twente. Dit kleine dorpje dicht bij de Duitse grens is het startpunt van diverse wandelroutes. Daarnaast kun je ook verschillende fietsroutes afleggen ter afwisseling van het wandelen. Je hoeft je in ieder geval geen moment te vervelen. De Twentse natuur is prachtig en zeker het bezoeken waard.

Trek er op uit

Wandelen in Twente is ontzettend gaaf als je houdt van de natuur, rust en kleine dorpjes. De vele routes laten je al het moois in de regio zien en meer. Er is zelfs zo veel te zien dat veel mensen een overnachting in de regio boeken om er zeker van te zijn dat ze genoeg tijd hebben om alles te zien. Het is niet voor niets een van de meest populaire wandelroutes in het land, dus het boeken van een overnachting in de regio is zeker aan te raden.

Hotel de Wilmersberg

Verscholen tussen de bossen vind je Landgoed en hotel de Wilmersberg. Een viersterren familiehotel dat tevens het startpunt is van diverse wandelroutes en fietsroutes in Twente. Het perfecte hotel om te overnachten tijdens een weekend wandelen in de regio. Waar wacht je nog op? Boek een arrangement dat bij jouw past en wie weet tot snel!  

https://www.wilmersberg.nl/nl/ontdek-twente/wandelen-en-fietsen-twente

Related Posts

Shoelia, de leukste schoenen voor iedereen

schijfrem slot aanschaffen

CC de Heuvelrug