Goedkope damesfiets kopen? Laagste prijs garantie & binnen 24 uur thuis.

      Comments Off on Goedkope damesfiets kopen? Laagste prijs garantie & binnen 24 uur thuis.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een damesfiets?

Ben jij het ook zat om dagelijks in steeds langer wordende files te staan? Wil jij ook sneller op je eindbestemming komen?

Een damesfiets is dan de meest voor de hand liggende oplossing. Daarnaast kost een fiets je ook geen klauwen met geld die je moet betalen aan verzekering, onderhoud en wegenbelasting.

Damesfietsen heb je in verschillende uitvoeringen zoals: damesfietsen met en zonder versnellingen, met voordrager en met of zonder elektrische ondersteuning.

Een fiets koop je niet zomaar, afhankelijk van het doel dat je hebt kan je een fiets naar keuze aanschaffen. Fiets je dagelijks? Wil je besparen op tijd en kosten of wil je een fiets om in je vrije tijd te toeren door het fantastische landschap van Nederland? Met een damesfiets kan dit allemaal en daarnaast is fietsen ook gezonder.

Bij het aanschaffen van een damesfiets kan je je de volgende vragen stellen.

  • Welke wielmaat is het meest geschikt voor mij?
  • Welke framehoogte heb ik nodig? (er zijn tegenwoordig hel veel online tools om de framehoogte te berekenen)
  • Welke type damesfiets heb ik nodig? Een sportieve damesfiets, een moederfiets, een transportfiets waar je veel boodschappen mee kunt vervoeren of gewoon een simpele stadsfiets waarmee je dagelijks de stad in en uit kunt.
  • Aantal versnellingen. Hoeveel versnellingen heb je nodig?
  • Een damesfiets met of zonder elektrische ondersteuning?

Damesfietsen zijn gebruiksvriendelijk.

Een damesfiets is zowel geschikt voor heren als dames omdat je er makkelijker op kunt stappen dan een herenfiets. Een herenfiets heeft een stang in het midden van de frame waardoor het moeilijker is om op te stappen. Vroeger werd er veel onderscheid gemaakt bij de aanschaf en zag je bijna nooit een man op een herenfiets fietsen. Kijk maar om je heen, tegenwoordig zie je heel veel mannen op een damesfiets fietsen omdat het veel makkelijker en handiger is bij het opstappen.

Waar kan ik een damesfiets bestellen?

Een goed scorende damesfiets webshop waar je damesfietsen kunt kopen is Premiumbikes.nl. Deze webshop heeft: Een mega assortiment damesfietsen, Webshop keurmerk, Achteraf betalen, betrouwbare A-merken, scherpe prijzen, snelle levering, vriendelijke en servicegerichte klantenservice.

 

https://www.premiumbikes.nl/damesfietsen/