Sorrentolettings
Image default
Recreation / Travel

Even een dagje ontspannen

Als je denkt aan een wellness hotel in Nederland denk je al snel aan een sauna. Toch is het veel meer dan een sauna. Zo kun je er erg ontspannen na je drukke leven die je normaal hebt. Zo kun je hierbij ontsnappen aan alle prikkels die je thuis hebt. Bij een wellness hotel laat je dan ook je telefoon in een kluisje zodat je hier ook niet door gestoord kan worden. Hierdoor kun je even optimaal genieten van een paar dagen helemaal weg van je normale leven. Hierdoor kun je even opladen om zo een paar dagen erna weer aan je normale leven te beginnen. 

Wat kun je allemaal bij een wellness? 

Naast dus de sauna heb je ook verschillende baden in een Wellness. Zo kun je zoetwaten baden, koude baden, zoute baden en bijvoorbeeld jacuzzi hebben. Hierdoor kun jij dus kiezen wat jij fijn vindt om in te zitten en hier dan even optimaal van te genieten. Daarnaast heb je ook de mogelijkheden om in de zomer gebruik te maken van zomerbaden. Zo kun je dan bijvoorbeeld ook een beetje bruin worden terwijl je geniet van de verschillende soorten baden. Ook kun je persoonlijke behandelingen krijgen. 

Wat zijn de persoonlijke behandelingen in een wellness? 

Een van de persoonlijke behandelingen die je zou kunnen krijgen in een wellness zijn bijvoorbeeld verschillende massages. Van een massage kunnen je spieren eindelijk weer los raken nadat je erg veel stress hebt gehad. Stress hoopt zich namelijk ook op in je spieren en hier kun je dan erg veel last van krijgen.