Sorrentolettings
Image default
Recreation / Travel

Een unieke ervaring: rondreis Israël

Wie droomt er niet van een rondreis Israël. Israël Idoed Reizen is een christelijke reisorganisatie die zich richt op bijzondere rondreizen door Israël. De schoonheid, de verwondering over Gods wegen en de vreugde van het reizen maakt de Israël rondreizen van Israël Idoed Reizen tot een unieke ervaring.

Een rondreis Israël bij Israël Idoed Reizen

Wat maakt een rondreis Israël bij Israël Idoed Reizen nou zo uniek? Idoed betekent “bemoediging”. De reizen die zij aanbieden dienen om de deelnemers te bemoedigen en dichter bij het land van de bijbel te brengen. De visie van Israël Idoed Reizen is “saamhorigheid en binding” wat is geïnspireerd door het Woord van God. Door aan Zijn roepstem gehoor te geven zijn zij biddend tot een relatie met het bijzondere land en volk van Israël gekomen. Vanuit deze visie kunnen zij u een onvergetelijke reis aanbieden. U ontdekt Israël op een geheel andere wijze waardoor dit een ervaring wordt om nooit te vergeten.

Meer dan alleen een rondreis Israël

Israël Idoed Reizen biedt meer dan alleen een standaard rondreis Israël. Gedurende het hele jaar worden er diverse rondreizen aangeboden op hun site. Om het gemakkelijk te maken staan de reizen geordend op de 4 seizoen. Geen reis is hetzelfde behalve dat op alle Israël reizen plaatsen van grote historische waarde bezocht worden. Zelfs als u al vaker in Israël bent geweest is het mogelijk om bij Israël Idoed Reizen een alternatieve reis te boeken in de vorm van een reis met meer diepgang met betrekking tot de joodse wortels.

Groepsreis Israel

Hoe mooi is het om samen met de mensen van uw kerkelijke gemeente met wie u bidt, leest, overdenkt en dankt een onvergetelijke christelijke groepsreis te maken? U vertelt aan Israël Idoed Reizen wat u wilt zien en beleven en zij maken een mooi reisprogramma voor u op maat. Israël Idoed Reizen heeft al vele gemeentereizen verzorgd voor verschillende gemeenten. Heeft u een langgekoesterde wens om samen met uw familie of gezin een groepsreis te maken dan is dat ook mogelijk. Israël Idoed Reizen verzorgt familiereizen voor jong en oud. Zo kunt u bijvoorbeeld samen door Israël trekken, kajakken op de Jordaan, een jeeptocht maken of samen een Bijbelse dierentuin bezoeken. Hoe u de reis ook wenst in te vullen het zal zonder meer een onvergetelijke reis worden.