Dé 5 plekken om LED buitenverlichting te gebruiken

      Comments Off on Dé 5 plekken om LED buitenverlichting te gebruiken

Veel mensen willen niet alleen binnen alles goed verlicht hebben, maar ook rondom het huis. Niet zo gek natuurlijk en met LED verlichting voor buiten bespaar je niet alleen geld en energie, maar heb je ook diverse mogelijkheden om alles goed te verlichten. Wij laten je dé 5 plekken zien om LED buitenverlichting te gebruiken.

 

Voordeur

LED buitenverlichting bij de voordeur is de perfecte keuze. Deze lamp staat vaak langere tijd aan en is daardoor een energievreter. Door te kiezen voor LED verlichting zul je merken dat je flink wat kosten kunt besparen

 

Zijkant van de woning

Als je een hoekwoning of vrijstaande woning hebt, dan wil je misschien ook de zijkant van de woning verlichten tegen ongenode gasten. Dan kun je denken aan LED buitenverlichting in de vorm van een schijnwerper met een sensor. Bij beweging gaat deze lamp aan en verspreid een fel licht, wat potentiele inbrekers afschrikt.

 

Langs het pad

Ook voor sfeer kun je goed kiezen voor LED verlichting. Wanneer je een looppad goed wil uitlichten kun je langs de zijkant LED lampen plaatsen. Maar het is tegenwoordig ook mogelijk om LED spots in de tegels te verwerken zonder dat het erg veel moeite kost.

 

In de border

Heb je mooie planten en bomen in de border staan, dan mogen deze zeker gezien worden. Hier kun je ook voor LED buitenverlichting kiezen om speciale plekken goed uit te lichten. Zo geniet je ook als het al donker is van je tuin.

 

In het zwembad

Ben je de gelukkige bezitter van een zwembad of wil je er nog eentje gaan aanleggen, dan is LED verlichting ook zeker het overwegen waard. Wanneer je kiest voor spots waarvan je de kleur kunt aanpassen, heb je de mogelijkheid om elke keer een andere sfeer te creëren in en rondom je zwembad.

https://www.leds-depot.be/buitenverlichting.html