Sorrentolettings
Image default
Recreation / Travel

CC de Heuvelrug

Inmiddels is CC de Heuvelrug al meer dan 35 jaar een goed adres voor mensen die dol zijn op kamperen en graag caravans hebben. CC de Heuvelrug vooral caravans van het topmerk KNAUS en WEINSBERG omdat deze merken vooral op technisch vlak uitstekende caravans. Ook qua comfort verkoopt CC de Heuvelrug alleen de beste caravans die op het gebied van styling aan de top staan. Wanneer je juist iets goedkopere caravans wilt hebben, dan is juist WEINSBERG een betere keuze, omdat ze mooie, betaalbare producten leveren waar veel van onze klanten super tevreden over zijn. Wanneer je van aard erg tegendraads bent, kan je bij CC de Heuvelrug ook nog van het merk T@B kopen. Dit merk is namelijk retro, trendy en hip in één, ook al spreken deze woorden elkaar enigszins tegen.

Waar houdt CC de Heuvelrug zich mee bezig?

Dus, waar houdt CC de Heuvelrug zich eigenlijk het grootste gedeelte van de tijd mee bezig. Caravans natuurlijk! Op alle fronten zelfs. Het is niet alleen mogelijk om bij CC de Heuvelrug caravans te kopen, maar ook om ze te huren of juist het verkoop van jouw caravan te bemiddelen. Hou je van het buitenleven, en ook van betaalbare vakanties waar je op een ongemakkelijke manier dichtbij je hele familie zit? Dan is een caravan echt iets voor jou, van CC de Heuvelrug.

Wat heeft CC de Heuvelrug allemaal?

CC de Heuvelrug zit in de buurt van Veenendaal in het stadje Leersum, ook wel bekend als een zeer bosrijke plek. CC de Heuvelrug heeft een zeer ruim aan aanbod van allerlei spullen die je tijdens het kamperen nodig hebt. De manier waarop onze klanten kunnen winkelen in CC de Heuvelrug is ook zeer plezierig, want we hebben in de zomer en in het voorjaar alle caravans buiten opgesteld zodat er in de showroom van CC de Heuvelrug ruimte overblijft voor de winkel. Alle soorten spullen die je nodig hebt voor kamperen kan je in de winkel van CC de Heuvelrug vinden. Twijfel niet langer, als je van kamperen houdt, dan hou je ook van CC de Heuvelrug!

 

Related Posts

Kartonnen dozen in vele soorten en maten op voorraad

Shoelia, de leukste schoenen voor iedereen

Goedkope damesfiets kopen? Laagste prijs garantie & binnen 24 uur thuis.