Camping bij Eindhoven: perfecte uitvalsbasis om te wandelen en fietsen

      Comments Off on Camping bij Eindhoven: perfecte uitvalsbasis om te wandelen en fietsen

Voor elke echte natuurliefhebber is het sterk aan te raden om eens een vakantie door te brengen op een camping in de buurt van Eindhoven. Eindhoven heeft namelijk een prachtige omgeving waar je heerlijk tot rust kunt komen. Hier kun je met het hele gezin terecht, maar ook voor een vakantie met zijn tweetjes is de camping nabij Eindhoven een heerlijke plek om uit te rusten. Omdat het zich bevindt middenin het prachtige natuurgebied in de Kempen, kun je hier urenlang wandelen of fietsen. Tijdens een wandel- of fietstocht bestaat er dan ook de kans dat je hertjes, fazanten, konijnen of inheems wild tegenkomt. In de buurt zijn diverse leuke wandel- en fietsroutes uitgestippeld, die je bij de receptie van de camping of in één van de horecagelegenheden kunt verkrijgen.

Kamperen op de camping in de omgeving van Eindhoven voor aantrekkelijke tarieven

Ben jij van plan om te gaan kamperen in de buurt van Eindhoven op een luxe camping? Dan is het zeker begrijpelijk dat u hier niet te veel voor wilt betalen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Op de camping in de omgeving van Eindhoven kun je kort kamperen of een seizoenplaats of jaarplaats reserveren voor zeer aantrekkelijke tarieven. Daarbij ontvang je niet alleen een staplaats. Ook heb je toegang tot het internet voor één computer, tablet of smartphone en kun je gratis gebruik maken van de douches. Daarnaast is warm water inbegrepen, beschik je over een elektriciteit aansluiting, krijg je een gereguleerd aantal vuilstortingen, beschik je over een antenne aansluiting en mogen kinderen meedoen aan het speciale activiteitenprogramma voor kinderen. Verblijf je in de periode van mei tot september? Dan kun je ook gebruik maken van het verwarmde openluchtbad.

Camping nabij Eindhoven biedt de mogelijkheid voor kort kamperen, seizoens- en jaarplaatsen

Als jij een vakantie helemaal naar jouw wensen zou mogen inrichten, hoe zou deze vakantie er dan uitzien? Wat jouw wensen ook zijn, op een camping nabij Eindhoven is het allemaal mogelijk. Hier kun je kiezen uit diverse kampeerplaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor kort kamperen, wanneer je er graag kort eventjes tussenuit wilt. Hiervoor zijn speciale toeristische plaatsen beschikbaar gesteld. Ook kun je terecht op de seizoenplaatsen wanneer je graag een heel seizoen op de camping verblijft. Wil je het gehele jaar je caravan op het terrein kunnen plaatsen? Dan kun je zelfs een jaarplaats boeken. Hier kun je verblijven in een toercaravan, maar het is ook mogelijk te verblijven in een stacaravan of een chalet. Een vakantie die geheel aan jouw wensen voldoet beleef je op de camping nabij Eindhoven!