Sorrentolettings
Image default
Recreation / Travel

Bezienswaardigheden op de Veluwe

Voor de beste bezienswaardigheden kunt u natuurlijk gewoon naar de Veluwe komen. Hier op de Veluwe hebben we een aantal erg interessante musea. Deze musea zijn geschikt voor vrijwel elk gezin. Voor zowel jong en oud is er ook een hele hoop te doen en te zien op de Veluwe. Voor degene die niet zo erg van cultuur snuiven houden hebben we ook pretparken. Liefhebbers kunnen zich vermaken bij het Julianatoren. Hier in dit pretpark hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw kinderen, die vermaken zichzelf wel. Het is nu de tijd om u vakantiehuisje op de Veluwe te boeken. Daarvoor gaat u naar de specialist, te weten Hoi-Veluwe.nl.

Cultuursnuiven op de Veluwe
Er valt veel cultuur te ontdekken op de Veluwe. Er rijd namelijk nog steeds een hele ouderwetse stoomtrein rond op de Veluwe tussen Apeldoorn en Dieren. De Veluwse stoomtrein maatschappij maakt het mogelijk dat wij nog kunnen genieten van dit mooie object. Er worden maandelijks nog ritten georganiseerd waar bij u kunt genieten van deze prachtige trein. Ook kunt u culinair dineren in deze ouderwetse trein.

Verleg uw grenzen en kom klimmen op de Veluwe
Zijn u en uw kinderen meer van het doen dan van het zien op vakantie? Dat kan natuurlijk ook op de Veluwe! Ga op avontuur bij klimbos Veluwe. Als sinds 2009 bestaat dit klimparadijs dat is uitgegroeid met maar liefst 9 verschillende klim routes voor jong en oud is er de mogelijkheid om te klimmen (vanaf 1.30m). Als volwassenen kunt u mee klimmen met uw kind of kleinkind maar zelf kunt u ook aan de slag. Elke route verschilt in hoogte en niveau. De kans is groot dat u bovenaan staat met zweet op uw voorhoofd en knikkende knieën maar dat geeft niks het is 100% veilig.

Related Posts

Een plotter van absolute topkwaliteit!

Camera voor de camper

Vakantiehuisjes op de Veluwe