Agriturismo in Spanje – weg van de drukte

      Comments Off on Agriturismo in Spanje – weg van de drukte

Wil je tot rust komen in het betoverende Spaanse achterland en in het geheel niets meekrijgen van de dichtbebouwde toeristencentra, dan is het boeken van een verblijf in een accommodatie van Agriturismo Spanje voor jou de gouden tip. Wanneer je één van de accommodaties van het in het prachtige gebied Marina Alta gelegen Refugio Marnes boekt, kun je er zeker van zijn dat je zult genieten van een prachtige vakantie midden in de natuur.

 

Wandelingen die starten voor de deur

Of je nu verblijft in de eeuwenoude finca, een vakantiehuis of in een luxe huurtent; één ding hebben alle accommodaties van Refugio Marnes gemeen: je wordt wakker te midden van heerlijke geluiden zoals het gefluit van vogeltjes en het getsjirp van krekels. Wat nog mooier is: je hoeft niet in de auto te stappen om naar een wandelgebied te rijden, aangezien je je er al middenin bevindt. Deze agriturismo is dan ook zeer milieuvriendelijk te noemen. Niet alleen gezien het feit dat het terrein dat erbij hoort wel 20 hectare groot is en je meerdere keren terug moet keren naar deze plek om alles verkend te hebben maar ook omdat de elektriciteit er opgewekt wordt door middel van zonnepanelen en men er beschikt over een eigen waterzuiveringsinstallatie.

 

Toch een dagje strand?

Vind je het toch een gek idee om naar Spanje te gaan zonder een strand te zien, dan ben je er met de auto in een half uurtje. De sfeervolle stad Valencia ligt op een uurtje rij-afstand.